• Buziaş

  Ultima actualizare: Dan Vladu, în data de 16.06.2013

   

  Banatul de câmpie – oraşe bănăţene

  Buziaş


            Buziaşul este singura staţiune de interes naţional din vestul ţării, care are ca profil terapeutic bolile cardiovasculare. Pe lângă aceasta, aici se mai pot trata şi afecţiuni neurologice, digestive, renale şi circulatorii.


            Procedurile cu factorii terapeutici naturali pe care se pune accent la Buziaş sunt:  apa minerală carbogazoasă, folosită în cura externă sub formă de băi cu apă minerală încălzită şi în cura internă de la buvetele din parc; mofetele,  prin emanaţii de CO2 benefice pentru circulaţia periferică; şi aeroionozarea, concentraţia aerului fiind similară unei altitudini de 1000 m, deşi staţiunea este situată la o altitudine de 128 m, bioclimatul fiind propice pentru tratament şi odihnă.


            Printre beneficiile tratamentului de la Buziaş se pot aminti:  vasodilataţia, scăderea ritmului cardiac, scăderea tensiunii arteriale, ameliorarea irigaţiei miocardului, şi poate fi utilizat în scop profilactic pentru bolile cardiovasculare.


            Baza de tratament  pune la dispoziţie următoarele proceduri de tratament: fizioterapie, kinetoterapie, hidroterapie, completate cu servicii de wellness prin piscina de dimensiuni semiolimpice, sauna, jacuzzi şi sala de fitness.

  www.buzias.ro

  Pentru vizualizarea în detaliu vă rugăm apăsaţi pe imaginile de mai jos.